Son dönemde ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da astrolojiye ilgi artıyor. Bu alanda eğitim alarak kendini geliştiren Astrolog Sariye Doğangönül, Yozgat’ta bir ilke imza atarak astroloji eğitimleri düzenliyor ve Yozgat halkını bilinçlendirmeye devam ediyor.

Sar2

Astrolojinin ilk başta halk tarafından fal gibi algılandığını belirten Doğangönül, zamanla bunun bir bilgi kanalı olduğunun anlaşıldığını ve yoğun ilgi görmeye başladığını ifade etti.

ERKEKLER DAHA İLGİLİ

Astrolojinin daha çok kadınlarla özdeşleştiğini ancak Yozgat’ta erkeklerin de büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Doğangönül, “İlk başladığımda çok ilgi yoktu. Ancak eğitim aldıkça ve kendimi geliştirdikçe talep arttı. Pandemi süreciyle birlikte ilgide büyük artış oldu. Başta sadece kadınlar doğum haritası ve burçlarla ilgili danışmanlık alıyordu ama şu an erkekler daha ilgili. Burçlarını merak edenler, doğum saatini öğrenme

SİYASETÇİLER DE MERAKLI

Astrolog Sariye Doğangönül, Yozgatlı siyasetçilerin de astrolojiye ilgi gösterdiğini belirtti. Doğangönül, "Bazı siyasetçiler, ilerleyen dönemde siyasi alandaki başarılarını görmek amacıyla doğum haritaları üzerine sorular soruyor. Partilerindeki karmaşayı, başarı olasılıklarını ve yol arkadaşlarıyla olan uyumlarını analiz etmek için danışmanlık alıyorlar" dedi.

Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden Vicdan Çağrısı: Şehidin Emaneti Sessizliğe Terk Edilemez
Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden Vicdan Çağrısı: Şehidin Emaneti Sessizliğe Terk Edilemez
İçeriği Görüntüle

YOZGATLILAR DOĞUM SAATİNİ BİLMİYOR!

Astrolojide en önemli unsurlardan birinin doğum tarihi ve saati olduğunu vurgulayan Doğangönül, "Yozgatlıların çoğu doğum saatini bilmiyor. Ancak astrolojik yöntemlerle bu saat yaklaşık olarak belirlenebiliyor. Doğru bilgilerle çok daha net yorumlar yapılabiliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi