Yozgat’ta farklı illerden gelen 64 usta bilardocunun kıyasıya mücadele edeceği organizasyon iki gün boyunca çekişmeli anlara sahne olacak.

Yozgat’ta Bilardo Heyecanı Başladı 17 İlden 64 Sporcı Sürmeli Kupası İçin Yarışıyor (5)

17 İlden 64 Sporcu Yozgat’ta Buluştu

Yozgat’ta bilardo sporuna olan ilgiyi artırmak ve gençleri bu branşa yönlendirmek amacıyla organize edilen 2. Sürmeli Bilardo Turnuvası’nda ilk gün heyecanı başladı. Klepss Bilardo Salonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye’nin 17 farklı vilayetinden gelen toplam 64 sporcu isteka sallıyor.

Yozgat’ta Bilardo Heyecanı Başladı 17 İlden 64 Sporcı Sürmeli Kupası İçin Yarışıyor (4)

Organizasyon boyunca sporcular bir üst tura çıkabilmek ve şampiyonluk kupasını kaldırabilmek için tüm hünerlerini sergileyecek. Turnuva boyunca oynanacak tüm karşılaşmalar, bilardoseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Yozgat’ta Bilardo Heyecanı Başladı 17 İlden 64 Sporcı Sürmeli Kupası İçin Yarışıyor (3)

İki Gün Boyunca Mücadele Sürecek

Yozgat, iki gün boyunca şehir dışından gelen sporcuları ve idarecileri ağırlayarak spor turizmine de katkı sunacak. Eleme usulüyle devam edecek müsabakaların ardından organizasyonun ikinci gününün sonunda dereceye giren isimler ve şampiyon belli olacak.

Düzenlenen bu anlamlı etkinliğin, hem Yozgatlı gençlerin bilardo sporuna olan ilgisini artırması hem de kentteki spor branşlarının gelişimine ve çeşitlenmesine büyük katkı sağlaması hedefleniyor. Salonda oluşturulan dostane ve rekabetçi ortam, ilk günden sporseverlerden büyük beğeni topladı.

Yozgat’ta Bilardo Heyecanı Başladı 17 İlden 64 Sporcı Sürmeli Kupası İçin Yarışıyor (2)

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara düzenlenecek ödül töreniyle kupaları ve madalyaları takdim edilecek.

Muhabir: Sevgi AY