Yozgat'ın köklü mahallelerinden Tekke Mahallesi'nde muhtarın mahalle sorunlarına duyarsız kaldığı ve kişiye göre hizmet verdiği iddiaları mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı.

Tekke Mahallesi Muhtarı Mehmet Uslukılıç mahalle halkının isteklerini dinleyip ardından yapmayacağını belirttiğini ifade eden mahalle sakinleri sert tepki gösteriyor. Mahalle içinde bulunan sıkıntıları dinleyip kişiye göre hizmet verdiğini ifade eden mahalle sakinleri mahalle ortasında bulunan çeşmenin sorununu söyledikleri halde yaptırmayacağını söyleyen muhtara karşı tepkililer.

Yozgat'ta Çalışmayan Muhtara Sert Tepki! (1)Yozgat'ın köklü mahallesinde bulunan metruk binaların belediye tarafından yıkılmasının ardından Dr. Kazım Arslan en kısa sürede belirli alanlarda düzenleme yapacaklarını belirtirken mahalle muhtarlarının çalışmaması ve vatandaşı dinlememesi tepkilere yol açtı.

Öte yandan, Yozgat'ın köklü mahallelerinden Tekke Mahallesi'nde bulunan metruk binaların belediye tarafından yıkılmasının ardından, Dr. Kazım Arslan en kısa sürede belirli alanlarda düzenleme yapacaklarını belirtti. Ancak mahalle sakinleri, belediyenin bu olumlu adımına rağmen mahalle muhtarının çalışmaması ve vatandaşı dinlememesinin tepkilere yol açtığını dile getirdi. Mahalle halkı, muhtarın kendilerine karşı sorumluluklarını yerine getirmediğini ve bu durumun artık dayanılmaz bir hal aldığını ifade etti.

Muhabir: Arslan Musa Karadeli