Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Çakmak Köyü'nde düzenlenen "Orucum ve Camide İftarım" programında çocuklar, Ramazan'ın manevi atmosferini birlikte yaşadı.

Araçta Yolculuk Yapan Herkesi İlgilendiriyor: Yozgat Valiliği O İhmale Karşı Uyardı
Araçta Yolculuk Yapan Herkesi İlgilendiriyor: Yozgat Valiliği O İhmale Karşı Uyardı
İçeriği Görüntüle

Yozgat'ta Çocukların İftar Heyecanı Camiide Yaşandı3“Orucum ve Camide İftarım” programı kapsamında Çakmak Köyü İmam Hatibi Erdal Dekak tarafından Çakmak Köyü Camii’nde düzenlenen çocuk iftarı programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Köyümüzdeki çocukların oruç heyecanını birlikte yaşamaları amacıyla düzenlenen programa çok sayıda çocuk katıldı. Programda bir araya gelen çocuklar, Ramazan ayının sevincini ve ilk oruçlarını açmanın mutluluğunu birlikte yaşadı. İftar öncesinde camide çeşitli etkinlikler düzenlenirken çocukların heyecanı ve neşesi programa ayrı bir renk kattı.

Programın, köydeki aileler ve cemaat tarafından da memnuniyetle karşılandığı öğrenildi. Bu tür organizasyonların, çocukların dini ve sosyal gelişimlerine katkı sağladığı ve camiye olan aidiyet duygularını güçlendirdiği değerlendirmesi yapıldı.

Çakmak Köyü Camii İmam-Hatibi Erdal Dekak, düzenlenen programın hayırlara vesile olmasını diledi ve programa gösterilen yoğun ilgiden dolayı köy halkına teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi