Yeni tamamlanan TOKİ bölgesinde yol kenarına döşenen kaldırım taşlarını yerinden söken bir şahıs, sergilediği rahat ve soğukkanlı tavırlarla dikkat çekti. Dün gece saat 23.50 sıralarında Mevlana İlkokulu’nun hemen yanındaki köşe noktada gerçekleşen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen şahsın kamu malına zarar verirken gösterdiği istifini bozmayan halleri mahalle sakinlerini hayrete düşürdü.

Yozgat’ta Gece Yarısı Şaşkına Çeviren Olay! Toki̇’de Kaldırım Taşlarını Söktü3-1

Haber merkezimize ulaştırılan görüntülerde şahsın, yoldan araç geçtiği anlarda taşları sökme işlemini aniden durdurup sakince araçların geçişini beklediği, yol boşaldığında ise kaldırım taşlarını tek tek sökmeye devam ettiği görüldü. Olayın tanıkları ve bölge sakinleri, şahsın tahribatının sadece taşlarla sınırlı kalmadığını, TOKİ çevresinde yeni dikilen genç ağaçları da yerinden sökmek amacıyla şiddetle salladığını fakat başaramayınca olay yerinden uzaklaşarak izini kaybettirdiğini aktardı.

Yozgat’ta Gece Yarısı Şaşkına Çeviren Olay! Toki̇’de Kaldırım Taşlarını Söktü2-1

Bölge halkı, olayın tam Mevlana İlkokulu duvarının hizasındaki ve MOBESE kameralarının görüş açısında bulunan köşede yaşandığına dikkat çekerek yetkililere çağrıda bulundu. Güvenlik kameraları kayıtlarının incelenerek kamu malına zarar veren bu şahsın bir an önce tespit edilmesini isteyen vatandaşlar, yeni yapılan alanların bu şekilde tahrip edilmesine tepki gösterdi.

Muhabir: Muhammed Üstüntaş