Sorgun'da 7-10 yaş grubu öğrencileri ile Genç Gönüllüler "Çocuk Gönüllerle Buluşuyor" projesi kapsamında, Sorgun Müftüsü İsa Yaykın riyasetinde 29 Kasım Cumartesi günü Şerife Bektaş Camii’nde güzel bir program gerçekleştirildi.

Program, Yasemin Bozacı rehberliğinde düzenlendi. Öğrenciler cemaatle birlikte öğle namazı kılarak cami ortamını yaşayarak öğrenme fırsatı buldular. Ardından Cami İmam Hatibi Halil Ünlü, çocuklarla yönelik keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. “Çocuk Gönüllerle Buluşuyor” projesi, çocukların dini ve sosyal değerlerle tanışmasını, cami kültürünü öğrenmesini ve gönüllü faaliyetlere katılımını desteklemeyi hedefliyor. Bu tür programlar, genç nesillerin manevi gelişimini güçlendiren önemli adımlar olarak öne çıkıyor.

Yozgat'ın Sorgun İlçesi, Adıyaman Belediyesi ile Kardeş Belediye Oldu
Yozgat'ın Sorgun İlçesi, Adıyaman Belediyesi ile Kardeş Belediye Oldu
İçeriği Görüntüle

Etkinlik boyunca cami cemaati, çocukların neşesi ve heyecanıyla mutluluk yaşadı. Program, hem çocuklar için unutulmaz bir hatıra hem de manevi ve eğitim açısından değerli bir deneyim oldu.

Kaynak: Sorgun İlçe Müftülüğü