Yozgat'ta, Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ömer Akses Gökbörü Teknoloji Kulübü Ortaöğretim Birimi üyesi gençler, depreme dayanıklı bina maketi projesi kapsamında yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi.
Proje Çalışmaları Sürüyor
Gençlerin büyük bir heyecan ve özveriyle yürüttüğü projede, deprem anında yapısal dayanıklılığı artırmaya yönelik yenilikçi fikirlerin maket üzerinde test edilmesi hedefleniyor. Üreten, araştıran ve ortaya koyduğu fikirlerle geleceğe umut olan gençlerin azmi, yetkililer tarafından takdirle karşılanıyor.
Gençlerin Azmi Gururlandırıyor
Her geçen gün daha da büyüyen bu heyecan, Türk gençliğinin teknolojiye ve bilime olan inancını en güzel şekilde gösteriyor. Proje kapsamında gençler, teorik bilgilerini pratiğe dökme fırsatı bulurken, aynı zamanda afetlere karşı bilinçlenme ve çözüm üretme konusunda önemli bir deneyim kazanıyor.





