Yozgat, Boğazlıyan İlçe Müftülüğü, 14-15 Mayıs tarihlerinde Çarşı Camii Avlusu'nda düzenlenecek hayır çarşısı ile Kur’an kurslarına destek toplayacak.

Boğazlıyan İlçe Müftülüğü, 'Birlikte Paylaşalım, Hayra Vesile Olalım' sloganıyla anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen 'Yiyecek, Pasta, Börek ve Gözleme Hayır Çarşısı', ilçede dayanışma ruhunu canlandıracak. Çarşıdan elde edilecek tüm gelir, Kur’an kurslarının ihtiyaçları yararına kullanılacak.

Yozgat'ta Hayır Çarşısı Ile Gönüllere Dokunulacak (1)

Lezzet İyilikle Bulaşacak

Etkinlik kapsamında hazırlanan birbirinden lezzetli ev yapımı ürünler vatandaşların beğenisine sunulacak. Müftülükten yapılan açıklamada, tüm halkın bu hayır çarşısına davetli olduğu belirtildi.

Açıklamada, 'Destek olun, iyiliğe ortak olun! Alışverişiniz hayra dönüşsün. Paylaştıkça bereketleniriz.' ifadelerine yer verildi.

Etkinlik Detayları Paylaşıldı

Hayır çarşısına katılmak ve destek vermek isteyen vatandaşlar için program detayları netleşti. Etkinlik, 14 - 15 Mayıs tarihlerinde saat 09.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek.

Çarşı Camii Avlusu'nda kurulacak olan stantlarda, gönüllüler tarafından hazırlanan çeşitli yiyecekler satışa sunulacak. 'Hayırda yarışalım, iyilikte buluşalım' çağrısıyla düzenlenen bu iki günlük etkinlikte, hem lezzetli yiyeceklerin tadına bakılabilecek hem de Kur’an kurslarına destek sağlanmış olacak.

Kaynak: Boğazlıyan İlçe Müftülüğü