Yozgat İl Özel İdaresi’nin yatırım programında yer alan çalışmalar kapsamında Kale, Alemdar ve Cihanpaşa köylerinde incelemelerde bulunuldu.
Yozgat Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Mustafa Duruk ile AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Tahir Ersöz, devam eden ve yapılması planlanan içme suyu yatırımlarını yerinde değerlendirdi.
İncelemeler kapsamında Kale Köyü İçmesuyu Deposu yapımı, Alemdar Köyü İçmesuyu Deposu ve İçmesuyu Güneş Enerji Sistemi yapımı ile Cihanpaşa İçmesuyu Şebekesi (Kollektör Sistemi) yapımı işleri ele alındı.
Köylerin İçme Suyu Altyapısı Güçlendiriliyor
Gerçekleştirilen çalışmalarla köylerin içme suyu altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların daha sağlıklı ve düzenli içme suyuna erişiminin desteklenmesi amaçlanıyor.
Yetkililer, yatırım programında yer alan çalışmaların sahadaki durumunu inceleyerek yürütülen faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Şehit Annesi ve Engelli Vatandaş Ziyaret Edildi
İncelemelerin ardından Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Kale Köyü’nde engelli bir vatandaşı, Alemdar Köyü’nde ise bir şehit annesini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların hatırını soran Duruk, talep ve ihtiyaçlarını dinledi. İletilen taleplerin not alındığı belirtildi.
Köylerin Talepleri Dinleniyor
Yapılan saha ziyaretleriyle hem devam eden yatırımların yerinde değerlendirilmesi hem de köylerde yaşayan vatandaşların talep ve beklentilerinin doğrudan dinlenmesi amaçlandı.
İl Özel İdaresi yatırım programı kapsamında köylerin altyapı ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.




