Prostat Tedavisinde Yeni Dönem: Ağrısız ve Hızlı İyileşme Sağlayan Teknik
Prostat Tedavisinde Yeni Dönem: Ağrısız ve Hızlı İyileşme Sağlayan Teknik
İçeriği Görüntüle

Akdağmadeni İlçe Müftüsü Abdullah Çolak'ın da katıldığı etkinliklerde gençlerle bir araya gelindi.

Akdağmadeni İlçe Müftülüğü ve Diyanet Gençlik birimi, Ramazan-ı Şerif'in ilk gününü öğrenci yurdunda düzenlenen ibadet ve paylaşım programlarıyla karşıladı. İlk teravih namazı, sahur ve iftar etkinlikleriyle geçen gün, genç katılımcıların yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Program, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan öğrencilerin katılımıyla başladı. KYK Manevi Danışmanı ve Din Hizmetleri Uzmanı Gökhan Gökçe'nin rehberliğinde, yurt mescidinde ilk teravih namazı kılındı.

Adsız Tasarım (4)-129

“Gençlerimizle Hasbihal Ettik”

Teravih namazının ardından etkinlikler, Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen sahur programıyla devam etti. Programa İlçe Müftüsü Abdullah Çolak da iştirak ederek gençlerle bir araya geldi. Çolak, gençlerle sohbet ederek Ramazan'ın manevi iklimini ve önemini paylaştı.

İlçe Müftüsü Abdullah Çolak, programla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ramazan'ın ilk gününde gençlerimizle birlikte olmanın, onlarla hasbihal etmenin huzurunu yaşıyoruz. Bu birliktelik, inancımızın ve geleceğimizin teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Adsız Tasarım-436

İlk İftar Yurtta Yapıldı

Ramazan'ın ilk orucu, yine KYK yurdunda düzenlenen iftar programıyla açıldı. İlçe Müftülüğü personeli ve Diyanet Gençlik gönüllüleri, öğrencilerle aynı sofrayı paylaşarak ilk günün heyecanını birlikte yaşadı.

Programlar, Ramazan ayının ülkeye huzur, millete birlik ve beraberlik getirmesi temennileriyle sona erdi. Akdağmadeni İlçe Müftülüğü tarafından, Ramazan boyunca benzer etkinliklere devam edeceğini bildirdi.

Adsız Tasarım (1)-324

Kaynak: Akdağmadeni İlçe Müftülüğü ve Diyanet Gençlik