Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde sorumluluk sahasındaki şehit mezarlarını bakım ve onarım çalışmalarına tabi tutarak aziz şehitlerimizin hatıralarını yaşatıyor. Yapılan çalışmalarla hem mezarlık alanları temizlendi hem de yıpranan bayraklar yenileriyle değiştirildi.

Saraykent’te Bayrak ve Mezar Bakımı
Saraykent İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında, şehit mezarlarının düzenli bakımı yapılırken, mezarlıklarda bulunan bayraklar da yenilenerek ziyaretçilere daha düzenli bir görünüm sunuldu. Yetkililer, bu çalışmaların sadece bir görev değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Yenifakılı’da Şehitlerimizin Kabirleri Yenilendi
Yenifakılı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Bektaşlı köyünde P. Çvş. Alper KOCA ve J.Asb.Kd.Üçvş. Halim BULUT, Başpınar köyünde J.Onb. Mevlüt GÖKDEMİR, Çöplüçiftliği köyünde P.Komd.Onb. Savaş GÜMÜŞ ve Yenifakılı ilçe merkezinde J.Komd.Uzm.Çvş. Cuma KARADAVUT’un mezarlarının bakımı yapıldı. Mezarlar titizlikle temizlenirken, eski ve yıpranmış bayraklar da yenileriyle değiştirildi. Bu çalışmalar, şehitlerimizin hatırasını canlı tutmayı ve ziyaretçilerin saygı ile anmasını sağlamayı amaçlandı.

Sürekli Devam Eden Bir Görev
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve mezarlarının bakımını sağlamak amacıyla bu tür faaliyetleri düzenli olarak sürdürüyor. Yetkililer, hem Ramazan Bayramı hem de yıl boyunca yürütülen çalışmalarda şehitlerimizin aziz hatırasının her zaman yaşatılacağını belirtti.




