AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir ve parti yönetim kurulu üyeleri, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Taylan Alakoç’u makamında ziyaret etti.
40 Yıllık Tarihi Başarı Ve Tek Liste Güvencesi
Geçtiğimiz ekim ayında gerçekleştirilen oda seçimlerinde üyelerin büyük desteğini alarak ve tek liste güveniyle yeniden Yozgat TSO Başkanlığına seçilen Taylan Alakoç’u tebrik eden AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, bu güven tazeleyişin 40 yıllık tarihi bir başarı olduğunun altını çizdi.
Ziyarette, Yozgat sanayisinin mevcut durumu, yeni yatırım alanları, sanayici ve esnafın talepleri ile kentin ekonomik potansiyelini artıracak projeler masaya yatırıldı.

Başkan Hasan Kandemir: "İş Dünyamızla Omuz Omuza Çalışmaya Devam Edeceğiz"
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerini paylaşan AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, Yozgat'ın geleceği için ortak aklın ve iş birliğinin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: "Yozgat’ımızın ekonomik kalkınmasına ve istihdamına öncülük eden iş dünyamızla omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz! Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Taylan Alakoç’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ekim ayında gerçekleştirilen seçimlerde üyelerin büyük desteği ve tek liste güvencesiyle yeniden seçilerek 40 yıllık bir başarıya imza atan kıymetli başkanımızı yürekten tebrik ediyor, yeni dönemin şehrimize, sanayicilerimize ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz."
Ziyaret, Yozgat TSO Başkanı Taylan Alakoç’un da nazik ziyaretlerinden ötürü AK Parti heyetine teşekkür etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.





