Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray, devre arası transfer çalışmaları için hız kesmeden planlarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk’un talepleri doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, İtalya’dan iki önemli ismi kadrosuna katmayı hedefliyor.

Gs Transferlere Başladı (1)

Ademola Lookman İlk Hedef

Galatasaray’ın ilk transfer hedefi, Atalanta forması giyen forvet Ademola Lookman. Sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun yeşil ışık yakmasıyla birlikte fırsatı kaçırmamak için İtalya’ya çıkarma hazırlığında. Lookman’in transferi, Galatasaray’ın hücum hattına önemli bir güç katacak.

Gs Transferlere Başladı (5)

Yozgat’ta Yeni Şampiyon Güreşçiler Yetişiyor: Hedef Ülke Temsili!
Yozgat’ta Yeni Şampiyon Güreşçiler Yetişiyor: Hedef Ülke Temsili!
İçeriği Görüntüle

Zambo Anguissa Transferi Masada

İkinci hedef ise Napoli orta sahasının vazgeçilmez oyuncusu Zambo Anguissa. 29 yaşındaki futbolcunun kulübüyle yapacağı yeni kontrat görüşmeleri merakla takip ediliyordu. Corriere dello Sport’ta yer alan haberlere göre, Galatasaray ve Napoli arasında beklentilerde ciddi bir fark bulunuyor. Napoli, Anguissa’nın talep ettiği rakamlara yaklaşmak istemiyor.

Lookman transferi için yapılacak İtalya seferinde, Anguissa konusu da masaya yatırılacak ve böylece Osimhen’in ardından Galatasaray-Napoli pazarlığı yeniden gündeme gelecek.

Gs Transferlere Başladı (3)-1

Mevcut Kadro Avantajı

Galatasaray’ın mevcut kadrosunda 10 yabancı oyuncu bulunmasına rağmen, bu transferleri gerçekleştirebilmek için herhangi bir oyuncuyu göndermesine gerek bulunmuyor. Bu durum, yönetimin transfer hamlelerini daha hızlı ve esnek yapabilmesini sağlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi