Yozgat Marangozlar ve Esnaf Odası'nın genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Şevki Taşdelen tekrar başkanlığa seçilirken, Taşdelen destek verenlere teşekkürlerini iletti.

"Şahsım ve Yönetimim Adına Şükranlarımı Sunuyorum"

Taşdelen: "Desteklerini esirgemeyen ve tekrar göreve layık gören bütün esnaflarımıza ve kongremize gelerek destek veren... kıymetli arkadaşlarıma şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Yerköy’de Yürekleri Isıtan Doğum Günü
Yerköy’de Yürekleri Isıtan Doğum Günü
İçeriği Görüntüle

Yeniden seçilen Başkan Şevki Taşdelen, yaptığı teşekkür konuşmasında geniş bir destekçi listesine yer verdi. Taşdelen, Bozok Esnaf Kefalet Başkanı Şenol Ayaroğlu'na, Büyük Birlik Partisi Yozgat İl Başkanı Osman Çiftci'ye, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mustafa Çıtak'a ve çeşitli esnaf odalarının başkanlarına minnettarlığını ifade etti.

Esnaf Odalarından Geniş Katılım

Taşdelen'in teşekkür ettiği isimler arasında Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Güven, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyup Coşgun, Şoförler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Terziler Odası Başkanı Selahattin Şahin, Berberler Odası Başkanı Sedat Güneş, Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Akdemir ve Önceki Dönem Marangozlar Odası Başkanı İbrahim Ünlü yer aldı. Taşdelen, uzaktan yakından kendisini yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarına da ayrıca teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Haber Merkezi