Yeni Parti, Yozgat'taki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken il başkanlığı görevine İl Başkanı Yaşar'ın atandığını duyurdu. Görevlendirmenin ardından açıklama yapan İl Başkanı Yaşar kendisine duyulan güven için parti yönetimine teşekkür etti ve Yozgat'a hizmet etmek adına yoğun bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.

İl Başkanı Yaşar’dan Genel Başkan Özgür Özel'e Teşekkür
İl Başkanı Yaşar, açıklamasında, kendisini bu göreve layık gören Genel Başkan Özgür Özel'e, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerine, Parti Meclisi (PM) üyelerine ve koordinatörlere teşekkür etti. Üstlendiği görevin hem büyük bir onur hem de önemli bir sorumluluk taşıdığını belirten İl Başkanı Yaşar, partinin ilke ve değerlerini Yozgat'ta en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğini söyledi.

“Bu Görevin Onurunu ve Sorumluluğunu En Derinden Hissediyorum”
Yozgat'ın gelişimine katkı sunmayı hedeflediklerini vurgulayan İl Başkanı Yaşar, "Bu görevin onurunu ve sorumluluğunu en derinden hissediyorum. Partimizin ilkeleri doğrultusunda ilimize ve ülkemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.
Açıklamasının sonunda kendisine destek veren ailesine, hemşehrilerine ve partililere de teşekkür eden İl Başkanı Yaşar, yeni görevinin partisi, Yozgat ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.




