Sorgun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, liseli gençlere yönelik geleneksel "2. Fırat Yılmaz Çakıroğlu Liseler Arası Ödüllü Bilgi Yarışması"nın bu yılki organizasyonu için hazırlıklar tamamlandı. Yarışma, 15 Şubat Perşembe günü saat 16.00'da Sorgun Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.
"Geleceğini Bilen Gençlik, Milletinin Teminatıdır"
Yarışmanın amacının gençlerin bilgi, ahlak ve milli şuurla yetişmesine katkı sağlamak olduğu ifade edildi. Organizasyonla ilgili bir açıklama yapan Sorgun Ülkü Ocakları yetkilileri, "Gençliğimizin bilgiyle, ahlakla ve millî şuurla yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu yarışmaya tüm liseli kardeşlerimizi davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Yarışma Konuları ve Ödüller Belli Oldu
Katılımcıların tarih, coğrafya, din kültürü ve ahlak bilgisi, matematik, edebiyat ve genel kültür alanlarından sorumlu olacağı yarışmada dereceye girenlere değerli ödüller verilecek. Birinci olan yarışmacıya akıllı saat, ikinciye kablosuz kulaklık ve üçüncüye ise kitap seti hediye edileceği açıklandı.
Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, 0542 379 25 03 numaralı telefon üzerinden başvuru yapabileceği ve detaylı bilgi alabileceği kaydedildi. Sorgun ilçesindeki tüm lise öğrencilerinin katılımına açık olan etkinliğin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.



