Türk Chopper MC Motosiklet Kulübü Yozgat İl Temsilcisi Prof. Dr. Tuğrul Yakupoğlu ve beraberindeki kulüp üyeleri, Vali Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.
İl Temsilcisi Prof. Dr. Tuğrul Yakupoğlu, Vali Özkan’a kulübün yapısı, amaçları ve Yozgat’taki faaliyetleri hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı. Kulübün motosiklet kültürüne ve sosyal sorumluluk projelerine yönelik çalışmaları aktarıldı.

Vali Kulüp Çalışmalarını Dinledi
Vali Mehmet Ali Özkan, yapılan sunum ve bilgilendirmeleri dikkatle dinleyerek kulübün çalışmaları hakkında sorular yöneltti. Motosiklet kulüplerinin toplumdaki yeri ve düzenlenecek olası etkinliklere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından Vali Özkan, beraberindeki heyetle birlikte valilik binası önüne çıkarak kulüp üyelerinin getirdiği motosikletleri inceledi. İnceleme sırasında yetkililerden motosikletlerin teknik özellikleri ve kulübün kullandığı modeller hakkında bilgi aldı.

“Çalışmalarınızda Başarılar Diliyorum”
Vali Mehmet Ali Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk Chopper MC Motosiklet Kulübü Yozgat İl Temsilcisi Prof. Dr. Tuğrul Yakupoğlu ve kulüp üyelerine teşekkür etti. Vali Özkan, kulübün yürüttüğü ve planladığı tüm çalışmalar için başarı temennisinde bulundu.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.



