Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan'ın berber esnafına yönelik ziyareti, ilçedeki yerel üretimi destekleme ve vatandaş sağlığını önemseme teması üzerine gerçekleşti. Ziyaretler sırasında berberlerle sohbet eden Başkan Gözan, hem esnafın taleplerini dinledi hem de belediye olarak ürettikleri ürünler hakkında bilgi verdi.
Sarıkaya Belediyesi bünyesinde üretilen şampuanları ilçede bulunan berberlere hediye erkek müşterilerinin saçlarını temiz içerikli ürünle yıkanmasının sağlıklı olduğunu söyledi. Başkan Gözan, ziyaret esnasında bir müşterinin saçını yıkaması ortaya renkli görüntüler çıkardı. Şampuanın önceki dönem belediye başkanı Ömer Açıkel zamanında üretilmesinin ardından tekrar ilçeye kazandırmaya çalışan Gözan'ın işe berberleri ziyaret ederek vermesi takdir topladı.
Roma Hamamının şifalı termal suyundan Türkiye’de bir ilk olarak belediye tesisinde üretilen sıvı sabun ve şampuan tanıtım ve destek bekliyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan'ın bu ziyareti, belediyenin yerel üretim projelerini tanıtma ve ilçe esnafıyla doğrudan iletişim kurma çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Berber esnafına yapılan şampuan desteğinin, hem esnafa katkı sağlaması hem de vatandaşların kaliteli ve yerli ürünlerle tanışması açısından önem taşıdığı belirtiliyor.