TFF 3. Lig 3. Grup’ta üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Yozgat Belediyesi Bozokspor, Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta sahasında Karabük İdman Yurdu’na kaybeden kırmızı siyahlılar, Karadeniz deplasmanına en az bir puan hedefiyle çıktı. Play-Off hattını doğrudan etkileyen karşılaşmada Yozgat Belediyesi Bozokspor’un özellikle ikinci yarıdaki çabası skoru değiştirmeye yetmedi.

Fatsa Belediyespor İlk Yarıda Sonucu Belirledi
TFF 3. Lig 3. Grup Fatsa Belediyespor Yozgat Belediyesi Bozokspor karşılaşmasının ilk bölümü dengeli başladı. Ev sahibi ekip, kontrollü bir oyun anlayışıyla sahaya yayılırken temsilcimiz topa daha fazla sahip olmaya çalıştı. Mücadelenin 32’nci dakikasında Said Can Açıkalan’ın ayağından gelen gol, maçın kırılma anı oldu. Bu dakikadan sonra Fatsa Belediyespor savunma güvenliğini ön planda tutarak skoru koruma yolunu seçti.
Yozgat Bozokspor İkinci Yarıda Baskı Kurdu Ama Sonuç Alamaydı
Sağlı sollu ataklarla baskı kurmaya çalışan Yozgat Bozokspor, savunma arkasına atılan toplarla pozisyon aradı. Ne var ki Fatsa Belediyespor savunması hata yapmadı. Özellikle ceza sahası çevresinde kalabalık kalan ev sahibi ekip, temsilcimizin şut imkanlarını sınırladı. Topa sahip olma oranında üstünlük sağlansa da bu üstünlük skora yansımadı.
Kaçan Fırsatlar Puan Getirmedi
Karşılaşmada Yozgat Bozokspor adına en net fırsatlar Mert Çayır ve Osman Aslantaş ile geldi. Ancak her iki oyuncu da yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. Özellikle maçın son bölümünde artan baskı, beraberlik umutlarını diri tuttu. Tribünlerdeki heyecan sahaya yansıdı, fakat son vuruşlardaki eksiklik puan kapısını açmadı.
Yozgat Bozokspor 37 puanda kaldı. Fatsa Belediyespor ise puanını 39’a yükselterek üçüncü sıraya yerleşti. Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz, Karabük İdman Yurdu maçının ardından bir kez daha sahadan mağlubiyetle ayrılarak önemli bir avantajı kaçırdı.



