Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kapanış programında renkli görüntüler yaşanırken, etkinlikler ve eğlenceli oyunlarla yaz boyunca biriktirilen güzel anılar hep birlikte taçlandırıldı.
Gençler ve Yozgat Halkı Şenlikte Buluştu
Düzenlenen kapanış şenliğine Yozgat Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ile Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur da katıldı.
Gençlerle ve Yozgat halkıyla bir araya gelen protokol üyeleri, etkinlik alanındaki coşkuya ortak oldu. Gün boyunca gerçekleştirilen birbirinden renkli etkinlikler ve oyunlar, gençlere keyifli anlar yaşattı.
Yaz Boyunca Gençlere Renkli Etkinlikler Sunuldu
Yaz dönemi boyunca faaliyetlerini sürdüren GSB Gençlik Yaz Kulübü, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif açıdan aktif bir yaz geçirmesine katkı sağladı.
Kapanış şenliğinde ise yaz boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerin oluşturduğu güzel atmosfer bir kez daha yaşandı. Gençler, arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek yaz dönemine unutulmaz bir final yaptı.
“Yeni Buluşmalarda Görüşmek Üzere”
Programın ardından yapılan değerlendirmede, yaz boyunca kulübe enerji katan tüm gençlere ve etkinliklere katılarak coşkuyu paylaşan Yozgatlılara teşekkür edildi.
Gençlerin sosyal hayata katılımını destekleyen etkinliklerin yeni dönemde de farklı buluşmalarla devam etmesi beklenirken, GSB Gençlik Yaz Kulübü yaz dönemini “Yeni dönemde, yeni buluşmalarda görüşmek üzere” mesajıyla tamamladı.



