Yozgat İcra Dairesi, konut piyasasını hareketlendirecek bir dosyayı işleme koydu. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın en üst katındaki dubleks daire, açık artırma usulüyle yeni sahibini arıyor. Yaklaşık 10-15 yıllık bir binada yer alan mülk, özellikle sunduğu ekstra yaşam alanlarıyla standart dairelerden ayrılıyor.
ALTTA 3 ODA, ÜSTTE KIŞ BAHÇESİ GİBİ TERAS
Satış dosyasındaki detaylar, dairenin potansiyelini ortaya koyuyor. Ev, iki ayrı yaşam alanı gibi kurgulanmış. Alt katta 3 oda, 1 salon, mutfak ve banyo ile standart bir aile düzeni sunulurken, üst kat bağımsız bir stüdyo daireyi andırıyor.

Dubleksin çatı katında ekstra 1 oda, ikinci bir mutfak ve banyo-tuvalet mevcut. Ancak dairenin asıl kozu 70 metrekarelik devasa terası. Üstü çelik profil ve sandviç panellerle kapatılan bu alan, kışın bile kullanılabilecek korunaklı bir yaşam alanına dönüştürülmüş durumda.
İLK İHALE İÇİN TARİH: 2 MART
Bilirkişi incelemesi sonucu taşınmaza 5 milyon 452 bin TL muhammen bedel belirlendi. Ancak icra satışlarında açılışın bu bedelin yarısı üzerinden yapılması, mülkü cazip bir yatırıma dönüştürüyor.
Meraklıları için ihale takvimi de netleşti. Satış, UYAP e-Satış portalı üzerinden elektronik ortamda yapılacak. İlk artırma 2 Mart 2026 tarihinde saat 14.03'te başlayacak ve 9 Mart'a kadar sürecek. İlk turda satış gerçekleşmezse, ikinci tur heyecanı 2 Nisan 2026 tarihinde yaşanacak.
İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN




