Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, eğitim-öğretime verdikleri desteği sürdürüyor. Bu kapsamda Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda bir araya gelen öğrenciler ağırlanarak ikramlarda bulunuldu.
Programda, gençlerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen iki yeni proje de tanıtıldı.
“Hepiniz Birer Türk Bayrağı'sınız”

Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, öğrencileri Türk Bayrağı’na benzeterek “Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin” ifadelerini kullanan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Akgül, öğrencilere büyük sorumluluk yükledi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Akgül, geleceğin teminatı olarak gördükleri çocukları ağırlamaktan onur duyduklarını da belirterek, onların akademik ve kişisel gelişim yolculuklarında yanlarında olmayı sürdüreceklerini söyledi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Akgül yaptığı açıklamada, “Bugün kutlu ocağımızda geleceğimizin teminatı, gözümüzün nuru çocuklarımızı ağırladık. Onların eğitim-öğretim hayatına katkı sunmak, başarı yolculuklarında yanlarında olmak bizler için en büyük gurur kaynağıdır. Gençlerimizin her daim yanındayız” ifadelerini kullandı.
“Ülkü Ocakları UZEM ile Evlatlarımız Derslerine En İyi Şekilde Hazırlanabilecek”

Başkan Akgül, konuşmasının devamında Genel Merkez tarafından özenle hazırlanan dijital eğitim platformlarını gençlere tanıttı. Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) sayesinde öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak tüm derslerde destek alabileceğini ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanabileceklerini belirtti.
“ODAK Eğitim Programı ile Büyük Bir Adım Daha Atıyoruz"
Akgül, eğitim desteğinin yanı sıra gençlerin kişisel gelişimlerine de katkı sağlamayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Gençlerimizin dikkatini artırmak, odaklanmalarını güçlendirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilen ODAK Eğitim Programı ile büyük bir adım daha atıyoruz" dedi.
“Kültür ve Edebiyat Sahasında Da Boş Durmuyoruz”

Ülkü Ocakları'nın eğitim faaliyetlerinin yanı sıra kültür ve edebiyat alanında da çalışmalar yürüttüğünü hatırlatan Akgül, “Kültür ve edebiyat sahasında da boş durmuyoruz. Kutadgubilig Dergimizin son sayısını 'Osmanlı Ordusunda Deliler' başlığıyla gençliğimizin istifadesine sunduk” ifadelerini kullandı.
“Gelecek Türk Gençliğinin Omuzlarında Yükselecektir”

Geleceğin Türk gençliğinin omuzlarında yükseleceğini vurgulayan Fatih Akgül, “Biz inanıyoruz ki; eğitimde, kültürde ve ilimde attığımız bu adımlar sayesinde Türk gençliği daha güçlü, daha şuurlu ve daha azimli bir şekilde geleceğe yürüyecektir. Çünkü biliyoruz ki; gelecek, bilgiyle donanmış, imanla yoğrulmuş Türk gençliğinin omuzlarında yükselecektir” sözleriyle açıklamasını tamamladı.
Program, öğrencilere yapılan ikramlar ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.





