Yaklaşık 10 dakika suda kaldıktan sonra çevredekiler tarafından kurtarılan genç, hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındı. Prof. Dr. Şevket Özkaya’nın uyguladığı tedaviye olumlu yanıt veren İnan, sağlığına kavuşarak taburcu edildi.
Yozgatlı Genç Samsun’da Denizde Boğulma Tehlikesi Geçirdi
Olay, 11 Eylül’de Samsun’un Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı, Denizevleri Mahallesi mevkiinde meydana geldi.
Yozgat’tan Samsun’a gelen 18 yaşındaki kuaför Duran İnan, denize girdikten bir süre sonra boğulma tehlikesi yaşadı. Suda çırpınmaya başlayan genç, yaklaşık 10 dakika boyunca suyun içinde kaldı.

Çevredekiler Genç Adamı Kurtardı
Denizde yaşanan tehlikeyi fark eden çevredeki vatandaşlar, Duran İnan’ı kurtarmak için müdahalede bulundu. Sudan çıkarılan genç için sağlık ekiplerine haber verildi.
Ambulansla VM Medical Park Samsun Hastanesi’ne kaldırılan İnan, durumunun ciddiyeti nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Prof. Dr. Şevket Özkaya’nın Tedavisiyle Sağlığına Kavuştu
Hastanede tedavisi sürdürülen Duran İnan, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya’nın uyguladığı tedaviye olumlu yanıt verdi.
Sağlık durumu iyileşen 18 yaşındaki genç, tedavi sürecinin ardından taburcu edildi. Yaşadığı tehlikenin ardından sağlığına kavuşan İnan’ın hastaneden ayrılması ailesi ve yakınları açısından sevindirici bir gelişme oldu.



