Çekerek Belediye Başkanı Av. Üzeyir İnce ve Hak-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız bir araya gelerek işçilerin refahı için imzaların atıldığı müjdesini verdi.

Personelimizin Refah Seviyesini Artırmayı Hedefledik

Çekerek Belediye Başkanı Av. Üzeyir İnce ve Hak-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız’ın bir araya geldiği toplantıda, işçiler lehine yeni düzenlemeler içeren sözleşme metni üzerinde mutabakata varıldı. Taraflar, uzun süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığını duyurdu.
Zararsız: Hak-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız ve Şube Personeli Bayram Kara ile birlikte sendika işçilerimizin hakları ve çalışma şartlarının geliştirilmesine yönelik bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda kadrolu belediye işçilerimizin haklarının korunması ve refah seviyelerinin artırılması amacıyla maaşlarını iyileştiren yeni sözleşmelerini imzaladık. Yeni sözleşmenin belediyemize ve personelimize hayırlı olmasını temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Yozgat’ta Kritik Karar Alındı: Bir Köyün Sınırları Resmen Netleşti
Yozgat’ta Kritik Karar Alındı: Bir Köyün Sınırları Resmen Netleşti
İçeriği Görüntüle

İşçi Haklarında İyileştirme Sağlandı

İmzalanan yeni sözleşme ile belediye kadrosunda çalışan işçilerin ücretlerinde artış sağlandığı ve çalışma koşullarına yönelik iyileştirici maddelerin sözleşmeye eklendiği bildirildi. Sözleşmenin, işçi memnuniyetini ve verimliliğini artırmayı amaçladığı vurgulandı.

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin, taraflar arasında yapıcı bir diyalog ortamında tamamlandığı kaydedildi. Sürecin, mevzuata uygun olarak ve işçi temsilcilerinin beklentileri dikkate alınarak yürütüldüğü ifade edildi.

Kaynak: Çekerek Belediyesi