Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı sporcular, Gümüşhane’de gerçekleştirilen Okul Sporları Karate Yıldızlar ve Küçükler Grup Müsabakalarında toplam 7 madalya kazanarak ilin adını başarıyla temsil etti.

Gümüşhane’de Yozgat Rüzgârı Madalyalar Peş Peşe Geldi (2)Müsabakalara katılan Yozgatlı öğrenciler, tatami üzerinde sergiledikleri üstün performansla rakiplerine üstünlük sağladı. Yapılan karşılaşmalar sonucunda sporcular, 6 gümüş ve 1 bronz madalya elde etmeyi başardı.

Gümüşhane’de Yozgat Rüzgârı Madalyalar Peş Peşe Geldi (3)"Sporcularımız İlimizi Gururlandırdı"

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Gümüşhane’de düzenlenen Okul Sporları Karate Yıldızlar ve Küçükler Grup Müsabakalarında Yozgat rüzgârı esti. Tatamiye çıkan öğrencilerimiz sergiledikleri üstün performansla 6 Gümüş Madalya, 1 Bronz Madalya olmak üzere toplamda 7 madalya kazanarak ilimizi gururlandırdılar" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, başarıda emeği geçen antrenör Mesut Üstünel’in, azimle mücadele eden sporcuların ve desteklerini esirgemeyen ailelerin tebrik edildiği belirtildi. Müdürlük, bu tür sportif faaliyetlerin öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak, sporculara ve eğitimcilere teşekkür etti.

Gümüşhane’de Yozgat Rüzgârı Madalyalar Peş Peşe Geldi (4)Elde edilen bu sonuçlar, Yozgat’ın okul sporları alanındaki potansiyelini ve altyapı çalışmalarının meyvelerini gözler önüne serdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gelecek dönemlerde de sporcuları desteklemeye ve benzer başarıların devamını sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Kaynak: Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü