MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Yozgat'ı boş bırakmıyor. Her hafta sonu Yozgat'ın ilçelerinde vatandaşları ziyaret ederek hemhal oluyor.

"İNSAN, HUZURU İBADETLE ELDE EDER
"İNSAN, HUZURU İBADETLE ELDE EDER
İçeriği Görüntüle

Sedef ve parti yöneticileri Çayıralan ve Çandır ilçesini ziyaret ederek halkı yakından dinledi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin "Hayırlı Günler Komşum" ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Mhp13,Sedef, ilçe halkının derdini dinleyerek şunları söyledi: "“Her kapıyı çalmak, her gönüle dokunmak, her derdi dinlemek bizim görevimizdir. Üretken belediyecilik anlayışıyla Yozgatımız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Komşularımızda huzur, bizim evimizde güvenliktir." Kıbrıs'tan Akdeniz'e kadar, Mavi Vatan'dan Doğu sınırımıza kadar her karış toprak, her damla deniz bizim için vatan emanetidir. Biz bu emanete sahip çıkacağız. Bugün Türkiye artık eski Türkiye değil. Bu millet diz çökmüyor, geri adım atmıyor. Kendi kararını kendi veren, sözü dinlenen bir ülke haline geliyor. Ve bu büyük hedefin temeli Terörsüz Türkiye'dir. Artık korkular değil, umutlar konuşacak. Bizim hedefimiz budur! Güçlü devlet, huzurlu millet, birlik içinde bir Türkiye."” ifadelerini kullandı.

Mhp22Ziyaret boyunca vatandaşlarla yapılan görüşmelerde tarım, hayvancılık, altyapı ihtiyaçları ve yerel hizmetlerle ilgili konular gündeme getirildi. İl Başkanı Irgatoğlu, köylülerin ilettiği taleplerin takipçisi olacaklarını ifade ederek, MHP’nin her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurguladı.

Kaynak: MHP Yozgat