Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, ilçenin farklı noktalarında kaldırım yapımı, mantar tamiri, parke tamiratı ve ağaç budama çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf 2025 Yılı International Peace Prize Ödülü’nü Aldı
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf 2025 Yılı International Peace Prize Ödülü’nü Aldı
İçeriği Görüntüle

“Hemşehrilerimizin Yaşamını Kolaylaştırmak İçin Sahadayız”

Ekinci: "Şehrimizin dört bir yanında ekiplerimiz sahada, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştırmak, şehrimizin düzenini ve konforunu artırmak için sahadayız." dedi. Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, yaptığı açıklamada çalışmaların kapsamına ilişkin detaylı bilgiler paylaştı. Başkan Ekinci, İlyas Arslan Bulvarı’nda kaldırım yapım çalışmalarının sürdüğünü, İmamhatip Caddesi’nde ise yol yüzeyindeki deformasyonların giderildiği mantar tamiri işleminin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Sorgun-60Mahalle Mahalle Devam Eden Çalışmalar

Karşıyaka Mahallesi 610. Sokak’ta kilit parke tamiratı yapıldığı bildirilirken, Yenidoğan Mahallesi’nde ağaç budama çalışmalarının devam ettiği aktarıldı. Osmançavuş Mahallesi Şehit Resul Elhan Caddesi 5093. Sokak’ta ise mekanik serim çalışmalarının yürütüldüğü kaydedildi.

Sorgun1-24Belediye tarafından yapılan açıklamada, söz konusu çalışmaların hem ulaşım güvenliği ve konforunu artırmayı hem de şehrin estetik görünümünü iyileştirmeyi hedeflediği vurgulandı.

Kaynak: Sorgun Belediyesi