Nevşehir'in 2000 Evler Mahallesi Mustafa Paslanmaz Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda silahsız saldırı olayı meydana geldi. İddiaya göre, B.C. isimli şahıs, ayrıldığı eski eşi D.C. ile imam nikahlı olarak birlikte yaşayan A.B.'nin adresine giderek tartışma başlattı.

Eski Eşe Şiddet, Yozgat’ta Son Buldu Taşla Yaralama Anı Kamerada (3)Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine B.C., önce yumrukla daha sonra da bir parke taşı ile A.B.'ye saldırarak başından yaralanmasına neden oldu. Olay anları, apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, A.B.'ye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı şahıs, ardından ambulansla hastaneye nakledilerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise olayın ardından kaçan şüpheli B.C.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Eski Eşe Şiddet, Yozgat’ta Son Buldu Taşla Yaralama Anı Kamerada (1)-1Uzaklaştırma Kararlı Şüpheli Yozgat'ta Yakalandı

Yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan şüpheli B.C., Yozgat il sınırları içerisinde tespit edilerek gözaltına alındı. Şüpheli, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek adli işlemlere tabi tutuldu.

Eski Eşe Şiddet, Yozgat’ta Son Buldu Taşla Yaralama Anı Kamerada (4)Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüsten Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen B.C., çıkarıldığı mahkemece "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında olayla ilgili diğer detayların araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA