Yozgat’ın da aralarında bulunduğu 49 ilin başkanının katıldığı toplantıda, ülke gündemi ve teşkilat çalışmaları değerlendirildi.

Toplantının ana gündem maddelerini hukuk devleti, adalet, ekonomi ve demokratikleşme konuları oluşturdu. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, partinin alanlardaki siyasi mücadelesinin kararlılıkla süreceğini vurguladı. Genel Başkan Davutoğlu, Türkiye'nin güçlü bir hukuk devletine kavuşmasının önemine dikkat çekti.

İl başkanlarından gelen saha verileri de toplantıda değerlendirildi. Vatandaşların ekonomik sıkıntıları ve beklentilerine ilişkin gözlemler ayrıntılı şekilde ele alındı.

Yozgat’ında Bulunduğu Kritik Buluşma Sonrası Gözler Alınacak Kararlara Çevrildi (3)

Teşkilat Yapısının Güçlendirilmesi Hedefleniyor

Toplantıda parti teşkilatlarının mevcut çalışmaları da mercek altına alındı. İl başkanlarının yerelde yürüttüğü faaliyetler ve saha temasları üzerine istişareler yapıldı. Teşkilatların daha koordineli çalışabilmesi için atılacak adımlar görüşüldü.

Parti kaynakları, ilerleyen süreçte il ve ilçe teşkilatlarının saha çalışmalarının artırılacağını, vatandaşla doğrudan temasın güçlendirileceğini aktardı. Dijital toplantıların yanı sıra bölgesel istişare programlarının da planlandığı belirtildi.

Yozgat’ında Bulunduğu Kritik Buluşma Sonrası Gözler Alınacak Kararlara Çevrildi (1)

Gençler ve Kadınlar Daha Aktif Rol Alacak

Toplantıda dikkat çeken bir diğer başlık ise gençlerin ve kadınların siyasete katılımının artırılması oldu. Parti yönetimi, yerel teşkilatlarda genç kadroların güçlendirilmesi ve kadınların karar alma mekanizmalarında daha görünür olması için yeni çalışmalar yapılacağını değerlendirdi.

Toplantıda, toplumun farklı kesimlerinin etkin temsilinin demokratikleşme için önemine işaret ederken, bu alana yönelik özel projelerin hayata geçirileceği mesajını verdi.

Toplantı sonunda, Gelecek Partisi'nin Türkiye için daha adil, özgür ve müreffeh bir gelecek hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı.

Kaynak: Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanlığı