Yozgat'ta drone ile manzara ve Yozgat sokaklarını çeken Erkam Uslukılıç profesyonellik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yozgat'ta 65 yıl süren 'dublör' oyunu! Devletten 15 milyon lira kaçırdı
Yozgat'ta 65 yıl süren 'dublör' oyunu! Devletten 15 milyon lira kaçırdı
İçeriği Görüntüle

Özellikle gece Yozgat'ı gökyüzünden çeken Uslukılıç, başta gurbetçiler olmak üzere Yozgat halkının beğenisine sunuyor. Çektiği görüntülerle Yozgatlıları bir kez daha cezbeden görüntüler tıklanma rekoru kırıyor.

Şehrin doğal ve kültürel güzelliklerini havadan kayıt altına alan Uslukılıç, çekimleriyle hem sosyal medyada büyük ilgi görüyor hem de Yozgat’ın tanıtımına katkı sağlıyor.

Yakaladığı estetik karelerle dikkat çeken genç yetenek, gelecekte bu alanda daha büyük projelere imza atmayı hedefliyor. Uslukılıç, "Yozgat’ın güzelliklerini farklı bir açıdan göstermek istiyorum. Destek aldıkça daha iyisini yapacağım" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi