Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Yozgat'ta şehit ve gazi aileleri için özel bir toplantı düzenlendi.
Toplantıdan sonra İl Müdürü Alper Alp, “Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı” uygulanması için çalışmaların başlatıldığı duyurdu.
Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının sosyal hayata aktif katılımını artırmayı, sanatın iyileştirici, birleştirici ve güçlendirici yönünden faydalanmalarını sağlamayı amaçlıyor. Program kapsamında, katılımcıların kendilerini ifade edebilecekleri, yeni beceriler kazanabilecekleri ve sosyal dayanışmayı güçlendirecek çeşitli sanat etkinlikleri planlanıyor.
Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kahramanlarımızın emanetlerine sahip çıkmaya ve onların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.




