Yozgat’ta Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin yeni başkanı Uğur Bektaş, eski Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve Bakkallar ile Esnaflar Odası Başkanı Atilla Saygı’ya taziye ziyaretinde bulundu. Şehirde birlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı ziyaret, hem siyasi hem de sivil toplum temsilcilerini aynı çatı altında buluşturdu.
Gerçekleşen taziye ziyaretine Yozgat protokolü yoğun katılım gösterdi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Selvi ve Süleyman Şahan ile Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef de ziyarette yer aldı.
Yozgat AK Parti İl Yönetimi ve teşkilat üyelerinin de katılım sağladığı ziyarette, Atilla Saygı’ya başsağlığı dilekleri iletildi. Katılımcılar, yaşanan acı kaybın ardından Saygı ailesine destek mesajlarını ileterek taziye duygularını paylaştı.
Ziyaret sırasında konuşan katılımcılar, zor günlerde dayanışmanın önemine dikkat çekerek, toplumun her kesiminin bir arada olmasının Yozgat için önemli bir değer olduğunu ifade etti. Esnaf camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Atilla Saygı’ya iletilen taziye mesajları, birlik ve beraberlik vurgusuyla ön plana çıktı.
Uğur Bektaş’ın yeni görevine başlamasının ardından gerçekleştirdiği bu ilk ziyaretlerden biri olan taziye programı, esnaf teşkilatı ile siyasi temsilciler arasındaki güçlü iletişimin de bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Yozgat’ta gerçekleşen bu anlamlı buluşma, hem esnaf camiası hem de şehir protokolü açısından dayanışma ve vefa kültürünün güçlü bir örneği olarak kayıtlara geçti.


