Yozgat İl Müftüsü Nihat Kök, ilimiz Müftülüğüne bağlı Naciye Afet Şahin 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun "Yerli Malı Haftası" münasebetiyle düzenlemiş olduğu programa katıldı.
İl Müftüsü Kök, programda emeği geçen öğreticileri ve öğrencileri tebrik etti.

Müftü-15Kök, "Özellikle siyonist İsrail’in müslüman Filistinli kardeşlerimiz üzerine bomba yağdırdığı bu günlerde, onlara ve onları destekleyen ülkelere para akışının kesilmesi için vatandaşlarımızı yerli malları tüketmeye yönlendirmek büyük önem taşımaktadır." dedi.

20 Aralık Yozgat Güncel Benzin, Mazot ve LPG Fiyatları
20 Aralık Yozgat Güncel Benzin, Mazot ve LPG Fiyatları
İçeriği Görüntüle

Müftü Kök, "Küçük yaşlardan itibaren vatandaşlarımızı tutumlu olmaya, kaynakları bilinçli kullanmaya, ihtiyaç fazlası gelirleri yatırım amaçlı kullanmaya ve bu şekilde ülke ekonomisine katkıda bulunmaya teşvik etmeyi görevimiz olarak görüyoruz. Bu vesileyle Yerli Malı Haftasında kurslarımızda etkinlikler yapıyoruz. Yapılan etkinliklerde farkındalık sağlamak amacıyla öğrenciler arasında olmaya ve yerli malı tüketmeleri konusunda onları bilinçlendirmeye gayret ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Yozgat İl Müftülüğü