Eğitim-Bir-Sen Yozgat 1 Nolu Şubesi tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 6. Geleneksel Futsal Turnuvası, oynanan final maçıyla sona erdi. Turnuvada Atatürk Anadolu Lisesi, rakibi Halk Eğitim Merkezi'ni 5-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

12 Takım Mücadele Etti
Turnuvaya toplam 12 takım katılım sağladı. Organizasyon boyunca takımlar, kardeşlik ve sportmenlik çerçevesinde mücadele etti. Final karşılaşması, Yozgat Halk Eğitim Merkezi ve Atatürk Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti. Müsabaka, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

"Sosyal Sendikacılık Adına Güzel Bir Çalışma"
Eğitim-Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şerefli, bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelindiğini belirterek, "Şu anda 6'ncısını gerçekleştirdiğimiz futsal turnuvamız var. Geleneksel hale gelen. 12 takımımız katıldı. Kardeşlik ve sportmenlik içinde geçen bir turnuva oldu. Bugün de finalini yapıyoruz. Halk Eğitim Merkezi ve Atatürk Anadolu Lisesi final oynayacaklar. Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Sosyal sendikacılık adına güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Şerefli'den Teşekkür ve Tatil Mesajı
Şerefli, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen kurumlara teşekkür etti. Şerefli, "Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve maçta emeği olan herkese teşekkür etti" dedi. Ayrıca eğitim öğretim yılının sonuna gelindiğini hatırlatan Şerefli, tüm eğitim camiasına hayırlı tatiller diledi.

Şampiyon Takımdan Açıklama
Turnuvada şampiyon olan Atatürk Anadolu Lisesi'nin Müdürü Ahmet Yılmaz, başarılarından dolayı öğrencilerini tebrik etti. Yılmaz, "Okulumuz Atatürk Anadolu Lisesi 2026 yılı Eğitim-Bir-Sen Yozgat 1 Nolu Şubesi düzenlemiş olduğu turnuvada şampiyon oldu. Hepsini tebrik ediyorum. Turnuvayı düzenleyen sendikamıza ve İl Milli Eğitim Müdürümüze de teşekkür ediyorum. İnşallah seneye de şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Yozgat 1 Nolu Şubesi bu tür sosyal etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.