Bozokspor’da sezon bitti ama görünen o ki belirsizlik sezonu hala devam ediyor.

Takım dağılmış, futbolcular geleceğini düşünmeye başlamış, taraftar ise kulüpten çıkacak tek bir açıklamayı bekliyor. Ancak ortada ne bir yol haritası var ne de kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama…

Sorulması gereken soru artık çok açık:

Yönetim neyi bekliyor?

Diğer kulüpler yeni sezonun planlamasını haftalar öncesinden yapmaya başladı. Teknik direktörünü belirleyen var, transfer çalışmalarına başlayan var, kongre tarihini açıklayan var. Ancak Bozokspor cephesinde yine derin bir sessizlik hakim. Taraftarın aklında aynı soru dönüp duruyor:

“Kongre olacak mı, olmayacak mı?”

Daha da üzücü olan şu ki bu tablo artık kimseyi şaşırtmıyor. Çünkü her sezon aynı senaryo yaşanıyor. Sezon bitiyor, belirsizlik başlıyor, süreç son dakikaya bırakılıyor ve ardından apar topar alınan kararlarla yeni sezona hazırlıksız giriliyor.

Sonra da başarısızlığın faturası başka yerlere kesiliyor.

Bozoksporumuz büyük bir camia olabilir ama büyük camialar sessizlikle değil, kararlılıkla yönetilir. Eğer bir kongre yapılacaksa açıklanmalı, yeni bir yapılanma olacaksa kamuoyu bilgilendirilmeli.

Çünkü zaman daralıyor, rakipler hazırlanıyor, Bozokspor ise hala bekliyor.

Asıl korkutan da bu zaten:

Beklemek değil, hiçbir şey olmuyormuş gibi davranılması neden ney bekleniyor yapın bir açıklama ne olacaksa olsun .

Taraftar endişeli bekliyor Yozgatlı spor severler takımın ne olacağını merakla takip ediyor yönetim bir açıklama yapıp takımın son durumunu Bozoksporun nasıl yol haritası çizeceğini açıklaması gerek.

Bu sessizlik Bozoksporun sanki yok olacakmış hissi oluşturuyor mevcut yönetim sessiz kalmamalı ne karar verecekse biran evvel kararını vermeli eğerki kongre kararı alacaksa geç kalınmadan bu karar alınmalı.

Federasyon 3. lig Takvimini açıkladı 3 ay uzun bir süre gibi gözükse de Bozokspor açısından süre kısa alınacak karar çok etkili olacak belki de yeni yönetim oluşacak ve takım şekillenecek Kamp yeri belirlenecek. Bu yüzden kıssadan hisse anlayışıyla mevcut yönetim kararını versin istiyoruz Takımımızda Kaç futbolcu kaldı Hangi futbolcunun sözleşmesi sona erdi.

Takımın mali durumu nasıl şekillendi son mali durum nedir bu sorular cevap bekleyen sorular o yüzden Kulüp Başkanı Alpaslan Akyüz biran evvel açıklık getirip kamuoyuna duyurması gerek ve yeni yol haritası belli olsun isteriz.

KALIN SAĞLICAKLA